Leir

Fjell-Ly er et leirsted for barn og unge, og ble kjøpt opp i 1964 av Midthordland Indremisjon

Innvielsen ble holdt 3 år etter, i 1967. Leirstedet har siden den gang utviklet seg og vokst gradvis til å bli et flott anlegg som i dag har sengeplasser til 76 personer. I tillegg har vi møtesal, peisestue og spisesal, samt gymsal med tilstøtende rom som kan brukes som selskapslokale. For ungdom har vi en populær kafé og en bowlinghall med 2 baner som det også er mulig å leie separat.

Vårt hovedfokus er leirarbeid, men vi har ofte en del ledig kapasitet utover dette, og leier lokaler og fasiliteter ut til ulike arrangementer. Vi har for eksempel mange selskaper, brylluper, kurs og konferanser, og andre ulike typer helgearrangement.

Vårt mål er at flest mulig skal bli kjent med Jesus, og Fjell-Ly er et flott sted å samle folk i alle aldre for å bidra til dette. Fjell-Ly har noen ansatte i nøkkelposisjoner, men får også hjelp fra en del frivillig arbeidskraft.

Send oss en forespørsel

    © Fjell-Ly Leirsted
    Utviklet av:
    pencilphone-handset
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram