Vi prøver oss med konseptet ferdig middag levert på døren i nærområdet vårt. Området er innenfor ca 10 km fra Møvik, eller langs «rundkjøringen» Møvik, Ågotnes, Solsvik, Kolltveit, Fjell. Inkl Straume.

 Konseptet er god, hjemmelaget husmannskost til rundt hundrelappen pr porsjon + kr 65,- for utkjøring. Maten leveres kald for 2-3 dager om gangen (mand-fred. Ikke helger), og du varmer den selv i mikro eller steikeovn.

Ukemeny uke 16: 19.-23. april 

Mandag         Chili sin carne vegetar Servert med salat, rømme og nachochips

                        Allergener: gluten, egg, melk

Tirsdag           Kremet kyllinggryte med salat og ris

                        Allergener: selleri, melk

Onsdag          Stekt sei med løk, gulrotstuing og potet

                        Allergener: gluten, melk, fisk

Torsdag          Kjøttkaker med brun saus, ertestuing, kokt gulrot og potet

                        Allergener: gluten (i sausen)

Fredag           Fiskegrateng med revet gulrot, kokt potet, smeltet smør

                        Allergener: gluten, egg, melk, fisk

 

Ukemeny uke 17: 26.-30. april

 Mandag         Pølse med potetstappe. Servert med råkost (gulrot, kål, epler, rosiner)

                        Allergener: melk

Tirsdag           Pasta med kremet soppstuing. Servert med salat. Vegetar

                        Allergener: soya, melk

Tirsdag           Moussaka. vegetar. Servert med salat

                        Allergener: melk, selleri

Onsdag          Fiskekaker med brun saus, kokt gulrot og potet

                        Allergener: gluten, melk, fisk

Torsdag          Raspeballer med salt kjøtt, pølse, kålrotstappe, potet og baconfett

                        Allergener: melk

Fredag            Bacalao med fersk torsk. Serveres med flatbrød

                         Allergener: fisk, gluten (i flatbrødet)

 Hvordan foregår det?

Bestill ved å sende en epost til dagligleder@fjell-ly.no eller sms/ring til tlfnr 47476029 senest fred kl 12.00 for bestillinger påfølgende uke og oppgi:

  1. Hvilken dag du vil ha mat, og antall.
  2. Navn og postadr, tlfnr og epostadr
  3. Hvordan du vil betale

Betaling

Du kan velge mellom tre ulike betalingsmåter:

Vipps til 664809

Vennligst oppgi følgende når du betaler: Middag, dag og ukenummer, navn og telefonnummer.

Betaling til kontonummer 8220.02.80535

Vennligst oppgi følgende når du betaler: Middag, dag og ukenummer, navn og telefonnummer. Betaling til kontonummer må være gjort innen torsdag kl. 12.00 for at betalingen skal registreres i tide.

Betaling med bankkort ved levering

Velger du denne betalingsmåten, må du være hjemme når vi kommer for å levere maten.

Levering

Vi kjører mandag og torsdag mellom kl 14.00 og 16.30.

 Mat for mandag, tirsdag og onsdag blir levert mandag, og mat for torsdag og fredag blir levert torsdag

 Hvis du ikke er hjemme når vi kommer, og du har betalt på forhånd, henger vi posen på døren din.

 

Etter hvert vil vi også lage et nyhetsbrev du kan melde deg på for nyheter og oppdateringer

 Pris:     Voksen kr 98,- pr porsjon, barn kr 69,- pr porsjon. Frakt kr 65,- pr levering

 Introduksjonsrabatt: fri frakt i uke 16

 Du kan også hente maten selv. Du må da avtale tid for henting.

 Trenger du allergitilpasset mat, kan vi fikse det også mot et tillegg på kr 20,- pr porsjon