Bestill julemat fra Fjell-Ly

Årets julemeny på Fjell-Ly er klar, og du kan allerede nå bestille julecatering hos oss! Vi tilbyr tradisjonsrik julemat, både til privatpersoner og bedrifter på Sotra.

Selv om vi alle vet at den nærmer seg, kommer julen overraskende på mange av oss. Det er derfor ikke så dumt å starte planleggingen god tid i forveien. For mange er julen er en tid for å møte familie, venner og kollegaer. Man samles gjerne for å spise god mat – og da er julecatering et godt alternativ!

Uansett om du foretrekker ribbe eller pinnekjøtt, sylte eller rømmesild, finner du det hos oss på Fjell-Ly. Vårt tilbud innen julecatering inneholder nemlig et utvalg julekoldtbord og julemiddager, i tillegg til en rekke nydelige desserter.

Vi tilbyr julekoldtbord med mange retter

Koldtbord er alltid et godt valg når man ønsker et variert tilbud innen matretter. Bestiller du et av våre julekoldtbord, får du et bredt utvalg av tradisjonsrik julemat.

Hos oss kan du velge mellom to ulike julekoldtbord:

  • Julekoldtbord 1: Hjemmelaget rømmesild, hjemmelaget sennepssild, røkelaks med eggerøre, sylte med rødkål og svisker, lammerull med rødbetsalat, sitronmarinert dampet laks med rømme, kalkun, waldorfsalat, potetsalat, blandet salat, brød og smør
  • Julekoldtbord 2: Sylte, lammerull, kalkunfilet, kaldkokt laks med rømme, reker, rødbetsalat, waldorfsalat, sursild, tomatsild, rømmesild, kald ribbe, rødkål, majones, frisk salat, rundstykker og smør

Dersom du ønsker, kan du bestille ekstra varmmat i tillegg til koldtbordet. Velg mellom svineribbe, pinnekjøtt, eller juletallerken med svineribbe og pinnekjøtt.

Ønsker du en tradisjonsrik julemiddag?

Ribbe og pinnekjøtt er noe av den mest typiske norske julematen. Dersom du vil ha en tradisjonsrik julemiddag med ribbe eller pinnekjøtt, finner du så klart dette i Fjell-Lys julemeny!

Vi tilbyr svineribbe servert med surkål, medisterkaker, medisterpølser og svisker. Pinnekjøttet vårt serveres med kålrabistappe. Dersom du ikke klarer å velge, kan du alltids bestille vår juletallerken! Her får du både pinnekjøtt og svineribbe med tilbehør.

Dessert som en avslutning av julemiddagen

Etter å ha spist en deilig julemiddag, er det godt å runde av med en god dessert. Vi på Fjell-Ly vet at det finnes mange ulike tradisjoner når det kommer til juledesserter. Derfor har vi et bredt tilbud av desserter i vår julemeny.

Hos oss kan du velge mellom riskrem med rød saus, sitronfromasj, tilslørte bondegutter (med rabarbra), Dronning Maud-pudding, karamellpudding, crème brûlée og crème catalana.

Se komplett oversikt over vår julemeny for selskap her, inkludert allergener og priser

Se komplett oversikt over meny for julecatering.

Vi gleder oss til jul og ser frem til å motta din bestilling!

© Fjell-Ly Leirsted
Utviklet av:
pencilphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram